Detenen set persones que estaven a l’interior dels edificis ocupats el Kubo i la Ruïna

La policia donarà compliment aviat a l’ordre judicial d’entregar els immobles a la Sareb

  Els Mossos s'emporten dos dels ocupes que han baixat de la teulada de la Ruïna (ACN)

  Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous les set persones que han trobat a l’interior de les cases ocupades de l’entorn de la Plaça Bonanova de Barcelona, el Kubo i la Ruïna. Les últimes quatre les han hagut de baixar amb una grua, ja que tres estaven a la teulada de la Ruïna i una s’havia penjat de la façana del Kubo.

  Es tracta de sis homes i una dona, tots ells majors d’edat. La policia donarà compliment aviat a l’ordre judicial i lliurarà els immobles a la propietat, en aquest cas la Sareb, anomenada popularment “el banc dolent”, una vegada hagin assegurat els dos edificis per evitar noves ocupacions.

  (Visited 36 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari