Bolaños veu contradictori que el CGPJ negui ara la confiança al Fiscal General de l’Estat

El ministre de la Presidència diu que establir "requisits diferents" està "al marge de la llei"

El fiscal general de l'Estat, Álvaro García Ortiz

El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, ha assegurat aquest dijous que és “sorprenent” i “contradictori” que el ple del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) s’hagi posicionat ara en contra de la renovació del Fiscal General de l’Estat, Álvaro García Ortiz.

En una roda de premsa des de Brussel·les després de reunir-se amb membres de la Comissió Europea per abordar la llei d’amnistia, Bolaños s’ha mostrat sorprès pel fet que la decisió del CGPJ sigui “contrària” a l’emesa fa un any, en la qual avalava la idoneïtat de García Ortiz per al càrrec.

“Un informe que es fa establint requisits diferents per arribar a una conclusió diferent està al marge de la llei”, ha dit Bolaños, que ha reivindicat que García Ortiz compleix els requisits de ser un jurista de reconegut prestigi i d’haver exercit durant més de 15 anys.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari