El PSOE respon a Puigdemont: “Nosaltres complim sempre els pactes”

Patxi López recorda que hi ha una majoria d'investidura

Patxi López

Foto: PSOE

El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha insistit aquest dimecres que el seu partit complirà als acords tancats amb Junts per a la investidura de Pedro Sánchez.

Preguntat pel missatge que l’expresident català i eurodiputat Carles Puigdemont ha transmès al líder del PP europeu, Manfred Weber, advertint que si el PSOE no compleix i no hi ha avenços Junts “podria tombar” el govern de Pedro Sánchez amb una moció de censura de la mà del PP, López ha estat taxatiu: “Nosaltres complim sempre els pactes”.

“Tenim una majoria, la que va conformar aquest govern, i complirem els pactes que hem subscrit per tenir aquest govern”, ha dit al Congrés, en declaracions recollides per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari