Va cridar ‘puta Espanya’ Jair Domínguez quan va recollir el premi Ondas?

No. Va dir “Visca la Terra Lliure!”. Hi havia expectativa al Gran Teatre del Liceu, el passat 22 de novembre, per veure què diria Jair Domínguez en rebre el Premi Ondas 2023 al millor programa de ràdio de proximitat. Domínguez, juntament amb Lluís Jutglar (Peyu) i Neus Rossell l’havien obtingut pel seu programa El búnquer, emès per Catalunya Ràdio tots els vespres i dedicat a revisar biografies de personatges de tot tipus. Domínguez és un dels impulsors destacats de l’expressió ‘puta Espanya’, que ha cridat sovint als programes de Catalunya Ràdio o TV3 on participa i a les xarxes socials on escriu.

Joel Díaz, com a presentador del programa APM de TV3, va arribar a preguntar als presentadors d’El búnquer, si cridarien ‘puta Espanya’ en el discurs d’agraïment al premi RAC que els van concedir ara fa dos anys i mig per aquest programa. No ho van fer. Tampoc ho van fer en els seus discursos d’agraïment pel premi Ondas.

Peyu va fer el primer discurs i el més llarg. Va lamentar el que considera manca de suport a Catalunya dels representants de la cultura espanyola i va acabar dient “Visca El búnquer, visca Catalunya i visca la proximitat”. Rossell es va limitar a tancar amb un simple ‘merci’ el seu discurs en el qual va demanar l’empoderament de les dones. I Domínguez va fer la més breu de les intervencions. Va argumentar que els seus companys ja ho havien dit tot i va afegir “Simplement i amb majúscules: visca la cultura, visca la cultura catalana i visca la Terra Lliure”. Terra Lliure va ser un grup terrorista que va existir entre els anys 1978 i 1991 que lluitava per la independència de Catalunya.

(Visited 356 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari