Sánchez defensa que el verificador “pot ajudar” en el diàleg amb Junts

El president del Govern descarta que l'amnistia li passi factura

Pedro Sánchez

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha manifestat aquest divendres que l’existència d’un mecanisme de verificació en el diàleg amb Junts “fins i tot pot ajudar” atesa la “desconfiança” entre les dues formacions, difon Europa Press.

Es tracta de la primera vegada que Sánchez es refereix públicament a la figura del verificador, contemplada en l’acord d’investidura tancat pel PSOE i Junts. Ho ha fet, concretament, en una conversa informal amb periodistes, afegeix la mateixa informació, que també indica que el president ha descartat que la llei d’amnistia li pugui passar factura en el futur.

A més, Sánchez també ha descartat que l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero assisteixi a la primera roda de negociacions amb Junts, prevista per a la setmana vinent, i només ha confirmat la presència d’un representant socialista, el secretari d’organització Santos Cerdán, que es va desplaçar a Bèlgica per tancar la negociació de la investidura amb l’expresident català Carles Puigdemont.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari