ERC registra al Congrés petició d’una comissió d’investigació sobre ‘Catalangate’ i Pegasus

Volen conèixer la "implicació" de l'Estat en l'espionatge a polítics, periodistes i activistes

Jordà i Rufián (ACN)

ERC ha registrat aquest dijous al Congrés dels Diputats una sol·licitud per crear una comissió d’investigació sobre el “Catalangate” i l’ús del programa israelià Pegasus per espiar a polítics, periodistes, advocats i activistes catalans i bascos.

Segons ha avançat Rac-1, els republicans volen dirimir la “implicació” de l’Estat en aquest assumpte que afecta noms com els dels presidents Artur Mas, Carles Puigdemont o Pere Aragonès. La comissió, sol·licitada a la cambra amb el suport d’EH Bildu i el BNG, també busca conèixer els contractes d’aquesta aplicació espia.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari