Junts sol·licitarà que Aragonès comparegui al Parlament si no explica l’acord sobre Rodalies

Batet acusa el president català d'evitar debatre sobre el traspàs del servei ferroviari

    El portaveu de Junts al Parlament, Albert Batet, durant la sessió de control al govern català (Jordi Garcia Monte / Parlament de Catalunya)

    El grup parlamentari de Junts sol·licitarà la compareixença al Parlament del president de la Generalitat, Pere Aragonès, si no explica l’acord sobre el traspàs de Rodalies. Així ho ha anunciat el líder del partit postconvergent a la cambra catalana, Albert Batet, president del grup, durant la sessió de control d’aquest dimecres al ple.

    El dirigent de Junts ha acusat Aragonès d’evitar debatre sobre el traspàs del servei, després que demanés posposar el ple monogràfic sobre Rodalies que el mateix president havia demanat. Durant la rèplica, Aragonès ha argumentat que és “raonable” comparèixer al ple quan pugui donar compte del desenvolupament de l’acord del traspàs.

    Batet ha dit a Aragonès que el Parlament ha de ser “epicentre” de totes les decisions polítiques, i li ha demanat que “rectifiqui, escolti, i no s’amagui” de la cambra. Al seu torn, el cap de l’executiu català ha subratllat que Junts no va trobar “prioritari” celebrar un debat sobre Rodalies, tot i que ara el reclami, i ha afegit que, perquè els grups puguin ser “exigents” cap a ell mateix, és “raonable” deixar passar uns mesos per concretar la feina del procés del traspàs.

    (Visited 54 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari