El nou govern de Sánchez jura el càrrec davant del rei aquest dimarts

La promesa o jurament dels 22 ministres es duu a terme al Palau de la Zarzuela

El president del govern central, Pedro Sánchez, detalla quins seran els membres del seu govern (Pool Moncloa / José Manuel Álvarez)

Els membres del nou govern de Pedro Sánchez juren o prometen aquest dimarts el seu càrrec davant del rei Felip VI en un acte que comença a les 9.30 h al Palau de la Zarzuela. Sánchez ja va prometre el càrrec divendres passat, després de ser reelegit president del govern central, i ara és el torn dels 22 integrants de l’executiu.

Així doncs, juraran el càrrec les ministres i vicepresidentes Nadia Calviño (Economia), Yolanda Díaz (Treball), Teresa Ribera (Transició Ecològica) i María Jesús Montero (Hisenda), i també els responsables de la resta de ministeris com José Manuel Albares (Exteriors), Margarita Robles (Defensa), Fernando Grande-Marlaska (Interior), Luis Planas (Agricultura) i Félix Bolaños (Presidència i Justícia).

Faran el mateix la nova portaveu del govern central i ministra d’Educació i Esport, Pilar Alegría; la titular d’Habitatge, Isabel Rodríguez; el ministre de Transformació Digital, José Luis Escrivá; la ministra de Ciència i Universitats, Diana Morant; el titular de Política Territorial i Memòria Democràtica, Ángel Víctor Torres; el d’Indústria, Jordi Hereu; el ministre de Transport, Óscar Puente; la ministra de Seguretat Social, Elma Saiz, i la d’Igualtat, Ana Redondo.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari