El PP de Catalunya acusa Sánchez de crear “un problema a Europa” amb la seva investidura

Nacho Martín Blanco titlla Puigdemont de "sinistre ultranacionalista d'extrema dreta" i preveu que estarà per sobre del president

Nacho Martín Blanco

Foto: ACN, Nico Tomás

El diputat al Congrés i cap de llista del PP per Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha titllat Carles Puigdemont de “sinistre ultranacionalista d’extrema dreta” i ha acusat Pedro Sánchez d’haver “creat un problema a Europa” amb la seva investidura, tancada gràcies als pactes amb els partits independentistes catalans.

El Partit Popular de Catalunya ha mostrat aquest dilluns el seu rebuig al nou govern d’Espanya, sobre el qual ha afirmat que “falta una baula, el senyor Puigdemont, que estarà per sobre de Pedro Sánchez”, en paraules del president del partit a Barcelona i alcalde de Castelldefels, Manu Reyes.

En una roda de premsa aquest dilluns al migdia, el dirigent popular també ha posat el dit a la nafra de Podemos, pel fet d’haver-se quedat sense ministeris, i del PSC, per perdre representació a l’executiu, recull l’ACN.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari