Bolaños veu govern “estable” després d’un pacte “complex”

Diu que la investidura permet "anar a millor en els pròxims quatre anys"

El ministre de la Presidencia, Félix Bolaños, en una atenció als mitjans (ACN)

El ministre de la Presidència en funcions, Félix Bolaños, ha expressat aquest dijous la seva satisfacció per la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol fruit dels acords assolits amb diverses formacions, inclosos els partits independentistes.

“Ha estat un pacte molt complex i molt difícil, però ho hem aconseguit” i aquest serà un govern “estable”, ha dit en declaracions al pati del Congrés després de la votació.

Segons Bolaños, la investidura permet “anar a millor els pròxims quatre anys i seguir avançant”. “Avui és un gran dia per a moltíssims espanyols als qui anirà millor la vida”, ha sentenciat.

En sortir de la votació, la vicepresidenta primera del govern espanyol i ministra d’Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, també ha mostrat la seva satisfacció. “Estem molt contents” ha dit després d’una investidura que, segons ella, s’ha viscut amb “emoció” des de la bancada del govern espanyol al Congrés.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha dit estar “molt orgullosa” d’haver format part d’un govern que ha treballat “molt i molt bé”. “S’ha millorat la vida i les condicions (de la població). Se’ns ha de jutjar pels fets, i portem cinc anys treballant”, ha afegit abans de marxar de la Cambra Baixa.

Per la seva part, el ministre d’Agricultura, Luis Planas, ha dit que ha sigut una “gran investidura”.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari