Reynders insisteix que encara estan “analitzant” la llei d’amnistia

El comissari de Justícia diu que no ha expressat "cap preocupació" i que es reunirà amb el govern espanyol "tan aviat com sigui possible"

Didier Reynders

El comissari de Justícia, Didier Reynders, ha afirmat aquest dimecres que els serveis jurídics de la Comissió Europea estan encara “analitzant” la llei d’amnistia, per la qual cosa ha evitat pronunciar-se fins que no emetin un posicionament legal sobre el text, recull l’ACN.

A l’arribada a la reunió de ministres d’Afers Europeus, Reynders ha aclarit que la carta dirigida a l’executiu espanyol no era per expressar “cap preocupació” per part de la Comissió Europea, sinó per demanar el text de la llei d’amnistia.

“La petició era només per rebre el text”, ha insistit el comissari, que ha confiat poder-se trobar amb el govern espanyol “tan aviat com sigui possible” un cop els serveis jurídics de la Comissió Europea hagin analitzat el text. L’objectiu de la trobada amb el govern espanyol, a petició de Madrid, és “analitzar la situació”, ha afirmat Reynders i recull la mateixa informació.

La Comissió Europea va enviar al govern espanyol una carta per demanar informació “detallada” sobre la llei d’amnistia i l’executiu espanyol va fer arribar a Brussel·les el projecte de llei d’amnistia aquest dimarts, un cop registrada al Congrés.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari