Qui s’encara amb Puigdemont i el titlla de “colpista”?

Carles Puigdemont

L’eurodiputat de Vox Hermann Tertsch va encarar-se dimecres amb el també eurodiputat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont; també ho va fer amb els eurodiputats catalans Clara Ponsatí i Toni Comín, que acompanyaven al líder de Junts. Les fonts presencials indiquen que els hauria titllat de “colpistes” dient: “Com va, colpistes” i, segons indica a la xarxa social X el corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós, els hauria retret també el seu paper a “la cuina” de les negociacions. Tot plegat a l’inici del ple de Parlament Europeu. Raventós acompanya el text amb una foto i un vídeo on es reprodueix la topada. Es veu com Ponsatí i Comín se’l miren i Puigdemont ni tan sols alça el cap.

Molts usuaris de la xarxa social entenen que Tertsch va borratxo quan s’encara amb els polítics catalans. Així, comentaris com “encara li dura la ressaca” o “la castanya” sovintegen. Fins i tot el cantant independentista Lluís Llach, en la mateixa xarxa ho pregunta: “Sembla que va begut? O és estat natural”. El qui va ser delegat del Govern de la Generalitat davant la UE, Gorka Knörr li respon: “No hi ha control d’alcoholèmia a l’entrada del Parlament Europeu, @lluis_llach”. També l’acadèmica i activista Neus Torbisco comenta la seqüència: “Increïble que aquest personatge pugui ser eurodiputat…”.

(Visited 381 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari