Ester Capella no dona la cara pel “traspàs integral” de Rodalies

La consellera de Territori, Ester Capella, és coneguda al seu partit, Esquerra Republicana, com una de les persones més fidels, disciplinades i obedients. De fet, això és, en part, el que l’ha portat a tenir diversos càrrecs institucionals i de representació política. Quan la setmana passada ERC i el PSOE tanquen un acord que inclou canvis a Rodalies, els republicans ho venen com un “traspàs integral”, com l’aconseguiment de la fita mil cops demanada i com una victòria total.

Però la literalitat del pacte, mostrada després de les rodes de premsa pertinents, contradiu part d’aquestes afirmacions. I quan al dia següent els periodistes busquen explicacions i respostes en una compareixença de Capella, la consellera s’hi nega a parlar-ne. No vol donar la cara per una cosa que no és responsabilitat seva.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari