El PP compara els aplaudiments del PSOE a Sánchez per l’amnistia amb l’ovació a Rubiales

Bendodo diu que és "mentida" que el líder dels socialistes parli "en nom dels espanyols" i que "l'únic interès és seu"

    El coordinador general del PP, Elías Bendodo (ACN)

    El coordinador general del PP, Elías Bendodo, ha comparat aquest dilluns els aplaudiments al líder del PSOE, Pedro Sánchez, després de les seves paraules a favor de l’amnistia al Comitè Federal del partit, amb els que va escoltar l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales en plena polèmica pel petó no consentit a Jennifer Hermoso. “Veurem si alguns després no es desdiuen, alguns aplaudiments van ser a desgana”, ha afirmat en una entrevista a Antena 3.

    Bendodo ha considerat un “paperot” el que, a parer seu, ha fet el líder del PSC, Salvador Illa, i ha assenyalat que “s’ha de veure la cara que va fer quan Sánchez va pronunciar la paraula amnistia”. Pel que fa a la defensa feta per Sánchez d’aquesta via, el coordinador popular ha considerat una “mentida” que el líder del PSOE parlés “en nom dels espanyols”, i ha assegurat que “la immensa majoria dels espanyols, molts d’ells socialistes, estan en contra de l’amnistia”. “L’únic interès és el seu, el de Sánchez, el personal per a ser investit“, ha afegit Bendodo.

    De fet, el PP considera que el carrer “s’està revelant” contra la proposta amb protestes com les d’aquest cap de setmana a Madrid i Màlaga, i afirma que la ciutadania està aixecant la veu contra la “mentida i l’engany” d’un president del govern “que li ha pres el pèl a molta gent, no només als seus votants, sinó al conjunt dels espanyols”.

    (Visited 33 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    1 comentari a “El PP compara els aplaudiments del PSOE a Sánchez per l’amnistia amb l’ovació a Rubiales”

    1. ja ja ja ahora son antirrubiales, cuando eran los machistas qie lo apoyaban
      Quien los ha visto y siempre igual
      Hoy lo vemos blanco y mañana lo vemos negro
      NO COMMENT

      Respon

    Feu un comentari