Uns whatsapps incriminen l’exconsellera Vergés en el retard per la vacunació policial

La defensa d'Argimon i Cabezas aporta missatges que demostren que va demanar aturar la vacunació

Alba Vergés

L’exconsellera de Salut Alba Vergés va donar instruccions el març de 2021 als responsables de Salut Pública, a través d’una membre del seu gabinet, per aturar la vacunació per la covid a policies nacionals i guàrdies civils: “La consellera em demana parar Guàrdia Civil i Policia Nacional, no podem argumentar-ho”.

Així consta en una bateria de missatges de Whatsapp, a què ha tingut accés EFE, que la defensa de l’exsecretari de Salut Pública Josep Maria Argimon i l’exsotsdirectora general de Promoció de la Salut Carmen Cabezas han aportat al jutjat de Barcelona que els investiga pel retard en la vacunació dels agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Catalunya.

Argimon, a qui Junts va designar per rellevar Vergés al capdavant de Salut, ha aportat aquests missatges després que l’exnúmero dos de l’exconsellera, Marc Ramentol, ho impliqués en les decisions sobre el calendari de vacunació de policies nacionals i guàrdies civils.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari