Puigdemont assegura que Catalunya vol la independència per “continuar existint com a nació”

"Per si algú ha perdut aquest fragment de la meva conferència del 5 de setembre a Brussel·les, el torno a reproduir", ha indicat l'expresident de la Generalitat a les xarxes socials

L'expresident Carles Puigdemont a l'arribada a Sant Miquel de Cuixà (Gemma Tubert, ACN)
L'expresident Carles Puigdemont a l'arribada a Sant Miquel de Cuixà (Gemma Tubert, ACN).

El líder de Junts i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que Catalunya “és una nació” que veu “en la seva independència política l’única manera” de continuar sent-ho.

Ha repetit aquesta reflexió avui, diumenge 22 d’octubre en un missatge a les xarxes socials després de la publicació d’una notícia de La Vanguardia on es deia que la formació postconvergent treballava en un possible reconeixement de Catalunya com a minoria nacional.

“Per si algú ha perdut aquest fragment de la meva conferència del 5 de setembre a Brussel·les, el torno a reproduir”, ha indicat. “Catalunya és una nació, una vella nació europea, que ha vist atacada la seva condició nacional pels règims polítics espanyols des del 1714, fet pel qual veu en la seva independència política l’única manera de continuar existint com a nació”, ha remarcat.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari