Martín Blanco veu una “falta de respecte enorme” que Aragonès no escolti els presidents autonòmics del PP

El diputat popular afirma que és una "manera habitual" de fer política de l'independentisme

  El diputat del PP al Congrés Nacho Martín Blanco durant una roda de premsa a la seu del partit (ACN)

  El diputat del PP al Congrés Nacho Martín Blanco veu com una “falta de respecte enorme” que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, vagi a la comissió del Senat a defensar l’amnistia sense quedar-se a escoltar l’opinió dels presidents autonòmics del PP. En una entrevista a Ser Catalunya, Martín Blanco ha afegit que aquesta és una “manera habitual” de fer política dels independentistes.

  “Volen imposar les seves tesis i exigeixen respecte, i després són incapaços d’escoltar les opinions dels altres actors”, ha lamentat el diputat popular. La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va justificar la marxa d’Aragonès després de la seva intervenció per “qüestions d’agenda”.

  (Visited 37 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari