Aragonès anirà dijous al Senat a defensar l’amnistia

La portaveu Plaja remarca que el govern català no deixarà "cap espai lliure" on "defensar la resolució del conflicte polític"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assistirà dijous a la reunió de presidents autonòmics que se celebrarà al Senat per defensar l’amnistia, segons ha anunciat la portaveu de l’executiu català, Patrícia Plaja.

“Anirà al Senat a defensar Catalunya i els catalans”, ha assegurat Plaja, que també ha defensat la presència d’Aragonès a la cambra alta remarcant que el govern català no deixarà “cap espai lliure” on poder “defensar la resolució del conflicte polític”.

També en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del govern català, Plaja ha manifestat que Aragonès, en particular, no deixarà en mans del PP i dels seus presidents autonòmics “el debat sobre l’amnistia”, recull Europa Press.

El PP va aprofitar la seva majoria al Senat per convocar la comissió general de les CCAA amb la intenció d’abordar-hi una eventual llei d’amnistia que pugui beneficiar l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

A aquesta trobada, on s’espera la presència de representants dels grups parlamentaris i del govern central, els executius autonòmics no sempre els representen els presidents, sinó que poden delegar l’assistència en consellers.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari