Un tiroteig a Tarragona amb deu implicats acaba amb un mort i dos ferits

Els Mossos mantindran un dispositiu de seguretat al barri de Campclar per evitar nous aldarulls

Agents dels Mossos a la zona acordonada pel tiroteig al barri tarragoní de Campclar (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han pres declaració a deu persones relacionades amb el tiroteig que s’han produït al voltant de la una del migdia d’aquest dimarts al barri de Campclar de Tarragona. Tots ells s’han amagat en un habitatge del carrer Riu Brugent i s’han lliurat sense oferir resistència quan els equips especialitzats es preparaven per assaltar-lo, segons fonts de la investigació. Hi ha sis persones detingudes d’entre 19 i 50 anys.

L’intendent dels Mossos, Vicenç Lleonart, ha explicat que s’han localitzat dues armes de foc i que el tiroteig entre dos “grups familiars”, que s’ha produït a la via pública, s’ha saldat amb un home mort i dos més de ferits, sense que perilli la seva vida. La investigació continua oberta i s’ha declarat el secret d’actuacions.

La policia catalana mantindrà un dispositiu de prevenció, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, per garantir la seguretat i la tranquil·litat dels veïns durant tota la nit. “Mantenim el dispositiu per si d’aquesta baralla se’n deriven nous incidents, així podem donar tranquil·litat als veïns”, ha explicat Lleonart, que ha afegit que el dispositiu s’allargarà uns dies.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari