Qui s’ha desentès de la manifestació convocada a Barcelona per SCC?

Figures de Cs, a la manifestació contra l'amnistia, convocada per SCC a Barcelona

Foto: Cs

Els dos primers líders de Ciutadans, Albert Rivera i Inés Arrimadas, no només no van participar en la manifestació organitzada aquest cap de setmana a Barcelona per Societat Civil Catalana (SCC), segons sembla, sinó que ni van difondre abans la convocatòria ni s’han fet ressò després d’aquesta mobilització.

Tots dos, de fet, fa dies que no publiquen cap nou comentari a X (Twitter). Darrerament, Rivera es fa ressò d’actes als quals participa i, més enllà d’una antiga intervenció d’ell i d’una altra de Begoña Villacís, no difon contingut relacionat amb el partit que va liderar. Des de l’any passat, ha repiulat més sobre futbol que sobre Cs.

Pel que fa a Arrimadas, sí que difon sovint continguts de Cs. El seu darrer retuit, el 15 de setembre, és un del partit, de fet, però usa poc aquesta xarxa social.

En una entrevista concedida aquest dilluns a la Cadena SER, l’eurodiputat de Cs Jordi Cañas ha lamentat l’absència dels dos exlíders del partit taronja quan ha dit que li hauria agradat veure’ls a la mobilització per protestar contra l’eventual concessió de l’amnistia a Carles Puigdemont.

(Visited 250 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Qui s’ha desentès de la manifestació convocada a Barcelona per SCC?”

Feu un comentari