Els comuns duen el traspàs de Rodalies a les negociacions per a la investidura de Sánchez

David Cid afirma que encara són "lluny" d'un acord amb el PSOE

    El portaveu del grup parlamentari dels comuns, David Cid, fent una roda de premsa al Parlament (ACN)

    El traspàs de Rodalies a la Generalitat és una prioritat per als comuns i així ho han plantejat en la negociació per a la investidura de Pedro Sánchez, segons ha confirmat el seu portaveu al Parlament, David Cid, que ha assenyalat que “és una proposta que hem traslladat per part dels comuns en la negociació i Sumar ho comparteix”.

    En roda de premsa al Parlament aquest dimarts, Cid s’ha mostrat “crític” amb la gestió que s’ha fet des del Ministeri de Transports durant la passada legislatura, i per això ha defensat que el transport ferroviari sigui “una prioritat” i es produeixi un traspàs de Rodalies. Tot i això, ha advertit que “el traspàs no és suficient”, sinó que “també calen recursos” i la Generalitat n’haurà de posar.

    Pel que fa a la negociació de l’agenda catalana, el portaveu dels comuns ha defensat que cal que el PSOE “parli obertament” d’amnistia, tot i que ha expressat “respecte pels tempos de cadascú”. El més important, ha subratllat, és que hi hagi “avenços” i “una amnistia que ens permeti tancar la vida judicial”. En aquest sentit, ha recordat com els socialistes “no parlaven d’indults i al final ho vam aconseguir”.

    Com va fer Yolanda Díaz aquest dilluns, des d’En Comú Podem també alerten que encara són “lluny” d’un acord amb el PSOE, que “va amb el fre de mà posat” en l’agenda social i ambiental. En aquest sentit, Cid ha reclamat als socialistes que “s’arremanguin i es posin les piles”.

    (Visited 30 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari