L’alcalde de Tarragona alerta d’un risc de fallida

Rubén Viñuales (PSC) xifra en 13,9 milions d'euros l'import necessari per afrontar la despesa ordinària

Compareixença de l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales (PSC), ha assegurat aquest dilluns que l’ajuntament podria entrar en fallida si no s’aconsegueix 13,9 milions d’euros per fer front a la despesa corrent, corresponent al conjunt de serveis públics bàsics.

Viñuales ha afirmat que es tracta d’un “problema estructural” que “ve de lluny” i que, per tant, es tindran en compte les propostes de tots els partits polítics, recull l’ACN.

Aquesta situació, segons ha assegurat, podria afectar els serveis socials, la neteja, la jardineria, la policia local, les llars d’infants, els centres cívics i l’escola d’adults.

El batlle, que s’ha marcat com a objectiu no “deixar ningú enrere”, ha assenyalat l’increment de l’IPC, l’augment del preu de l’energia i de la inflació, i la pujada del 3% del sou dels funcionaris, entre altres factors, com a causes principals del problema.

A més, Viñuales ha destacat que Tarragona té ara “diners per a inversions, però no per a despesa corrent”, i ha avançat que presentarà en els pròxims dies una proposta d’ordenances fiscals.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari