Els catalans, els més preocupats de tot Espanya per l’elevat preu dels lloguers

Catalunya és la tercera comunitat on el preu de l'habitatge és més elevat, per darrere de les Balears i Madrid

Cartell d'un habitatge de lloguer, a Barcelona
Cartell d'un habitatge de lloguer, a Barcelona

El 88% dels catalans creu que els habitatges de lloguer són molt cars, dada que suposa la xifra més alta de tot Espanya segons un estudi de Fotocasa publicat aquest dilluns. De fet, el 58% dels arrendadors també considera que els preus són massa elevats. L’estudi del portal immobiliari també mostra que els interessats en arrendar es troben altres problemes més enllà dels diners, com la falta d’oferta o els requisits dels propietaris.

En el cas de Catalunya, també destaca la preocupació per l’estat de manteniment dels pisos de lloguer, fet que alerta a més del 40% dels enquestats. Els requisits per entrar en un pis fan, a més, que un de cada quatre demandants necessiti finançament per encarar pagaments inicials com la fiança.

La comunitat catalana és la tercera de tot el país on el preu de l’habitatge és més elevat, fins als 16 euros per m2 de mitjana, segons dades d’aquest setembre del portal Idealista. Per davant de Catalunya hi ha, en primer lloc, les Illes Balears, amb 16,20 euros per m2, i, en segon lloc, la Comunitat de Madrid, on el preu mitjà és de 16,10 euros per m2.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari