Depana recomana no filmar ossos de prop i reclama al Consell d’Aran mesures de prevenció

Un vídeo enregistrat a la Vall d'Aran els darrers dies mostra un os a poca distància de la persona que grava

Os a la Vall d'Aran

L’organització ecologista Depana ha fet una crida a través de les xarxes socials a evitar la gravació i aproximació als ossos que hi ha al Pirineu tal com s’ha pogut veure els darrers dies en un vídeo que s’ha fet viral i on es pot veure un plantígrad a poca distància de la persona que filma.

En aquest sentit, també insta al Consell General d’Aran a fer un recordatori de les mesures que cal adoptar en cas que algú es trobi un os a la muntanya, que principalment depenen d’adoptar una actitud de prudència i distància sense molestar a l’animal.

Depana també ha demanat als Agents Rurals que adoptin mesures per foragitar aquest os tal com van fer al juliol amb un altre exemplar que freqüentava la carretera de la Bonaigua.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari