El líder del PP planteja crear el delicte de “deslleialtat institucional” al Congrés

El candidat popular presenta un programa en contraposició a l'amnistia i el referèndum

Feijóo al Congrés dels Diputats

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, planteja en el discurs d’investidura al Congrés introduir el delicte de “deslleialtat institucional” al Codi Penal. Fonts del PP expliquen que la idea és recuperar “l’esperit del delicte de sedició, retirat per part de Pedro Sánchez per indicació dels partits implicats en el procés”.

A més, Feijóo reitera la intenció d’endurir el delicte de malversació també en un intent de corregir la reforma impulsada en l’anterior legislatura pel PSOE, Unides Podem i els partits independentistes. El líder del PP presenta aquest programa en contraposició d’aquells que “contemplen acontentar els independentistes amb l’amnistia i el referèndum”.

“Feijóo recordarà que els espanyols no l’han triat perquè prioritzi la cerca de suports parlamentaris a la protecció de la dignitat de la nació”, insisteixen les fonts del PP davant la investidura, que previsiblement serà fallida, ja que el PP només compta amb 172 vots a favor (amb Vox, UPN i Coalició Canària), a quatre de la majoria absoluta necessària.

D’altra banda, el líder dels populars defensa el programa de govern que aplicaria si obtingués el suport suficient. Entre altres mesures, una rebaixa de l’IRPF per a rendes mitjanes i baixes així com “impostos zero” per a nous emprenedors pel que fa a la quota d’autònoms, IRPF i franquícia de l’IVA.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari