Abascal avisa als ‘indepes’ que “la república no arribarà mai”, “el xec de Sánchez no té fons”

El líder de Vox dona el seu 'sí' a Feijóo, però vol "fermesa" contra els "bunyols plurinacionals"

Santiago Abascal dirigint-se a l'hemicicle

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha avisat aquest dimarts als partits independentistes que la seva “república somiada” no és possible perquè “el xec de Sánchez no té fons”. “El que viuen ara és un miratge”, ha afirmat en la seva intervenció inicial al debat d’investidura protagonitzat pel popular Alberto Núñez Feijóo, a qui ha promès els seus vots.

Tanmateix, el dirigent ha indicat que ni tan sols amb l’ajut de Pedro Sánchez serà possible “trencar” la unitat de l’estat espanyol.

Abascal també ha aprofitat la seva intervenció per reclamar als populars “fermesa” davant els “bunyols plurinacionals” que, a parer seu, preparen el PSOE i Sumar i per demanar a Feijóo que deixi enrere els seus “complexos” pels pactes amb l’extrema dreta.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari