Normalitzada la circulació a la Roda de Dalt en sentit Besòs després de l’incendi d’un camió

Gran part dels accessos han estat tancats durant més d'una hora

Imatges del fum causat per l'incendi d'un camió a la Roda de Dalt de Barcelona

Foto: Trànsit / ACN

La circulació de vehicles a la Ronda de Dalt en sentit Besòs s’ha normalitzat després de l’incendi d’un camió causat aquest dimarts al matí per un accident, a l’altura de la parada de metro de Canyelles, però es manté restringit l’accés a totes les entrades a la via en sentit Llobregat i fins al vehicle cremat.

Després d’haver rebut l’avís a les 8:20 hores, els Bombers de Barcelona hi han desplaçat una desena de dotacions que han sufocat cap a les 9 hores el foc del camió, del qual ha sorgit una gran fumera negra. Segons l’Ajuntament de la capital catalana, cap persona ha resultat ferida.

La Guàrdia Urbana, que també ha enviat efectius al lloc dels fets, ha desviat el trànsit, i Transports Metropolitans de Barcelona ha avisat de limitacions i desviacions en els itineraris de les línies de bus H2, H4, V17, V19, V21, V27, 19, 27, 60, 76, 119, 122, 123, 124, 127 i 185.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari