El PP revisarà el fraccionament de contractes per a l’ús de les llengües cooficials

El diputat Guillermo Mariscal ha dit que “es pretén bloquejar la capacitat de diàleg i interlocució dels diputats”

Francina Armengol, la nova presidenta del Congrés dels Diputats, durant el seu discurs a la sessió constitutiva de les Corts Generals (ACN)

El diputat del PP, Guillermo Mariscal, ha avançat que revisaran la modalitat de contractació proposada pel PSOE i Sumar per costejar l’ús de les llengües cooficials al Congrés, perquè considera “molt estrany” que es divideixi en contractes menors. Així ho ha assenyalat a RNE, i ha dit que ho revisaran aquest dimarts a la Mesa del Congrés.

“A veure quin és el model de contractació, perquè és molt estrany que per als 280.000 euros que tindrà el contracte s’han dividit en contractes inferiors a 15.000 euros, cosa que manifesta un interès per diluir la llei de contractes”, ha sostingut. Per Mariscal, implantar l’ús del català, èuscar i gallec al Congrés “no és urgent” i “si es tracta amb presses, comporta que es puguin plantejar qüestions que vagin més enllà de la legalitat”.

Alhora, el diputat ha criticat que amb aquesta mesura es “pretén bloquejar la capacitat de diàleg i interlocució dels diputats”, fent més difícil, segons ell, l’activitat parlamentària, i ha acusat la presidenta del Congrés, Francina Armengol, de cedir “a les pressions dels seus socis”.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari