Moren prop de 6.600 porcs en l’incendi de la granja de Cornellà del Terri

Dues dotacions dels Bombers han remullat la zona tota la nit

Prop de 6.600 porcs han mort en l’incendi de la granja de Cornella del Terri (Pla de l’Estany) que va decretar-se a la instal·lació dijous al vespre. Segons els Bombers de la Generalitat dues dotacions han remullat l’espai tota la nit i a hores d’ara només en queda una d’activa. El foc va iniciar-se passades les vuit del vespre en aquesta explotació, ubicada al veïnat de Mas Ferrant de la població.

Cap a les onze de la nit els serveis d’emergències van indicar que ja no hi havia flama activa. Amb tot, els bombers no van poder accedir a l’interior per motius de seguretat. Fonts del cos han explicat que el fals terra ha quedat molt afectat i hi ha risc que cedeixi.

La granja està conformada per tres naus, una de les quals hauria cremat completament amb els animals a l’interior. Una altra, on també hi havia porcs, hauria resultat afectada pel fum. La tercera, on hi ha 5.200 porcs, es troba en bones condicions i els animals que hi ha dintre també.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari