BComú condiciona el suport als pressupostos a un acord de govern

Colau y Martí advoquen per un tripartit municipal del PSC, els comuns i ERC

Ada Colau

Foto: Betevé

Barcelona en Comú ha avisat al PSC que no aprovarà els pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona si no forma part del govern que encapçala l’alcalde Jaume Collboni. L’exalcaldessa i cap de files de BComú, Ada Colau, i el portaveu dels comuns, Jordi Martí, han condicionat les darreres hores l’aprovació dels comptes al fet que els socialistes s’avinguin a un acord de govern.

Martí, en declaracions recollides per l’ACN aquest dimecres, ha dit que “hem traslladat a [Laia] Bonet que no compti amb nosaltres si no estem treballant un acord de govern”. Colau, aquest dimarts, havia plantejat la mateixa condició i havia indicat que “ERC està oberta a parlar-ne”.

Martí i Colau han apostat per un govern progressista “fort” que inclogui el PSC, BComú i ERC, el qual sumaria 24 regidors, tres per sobre de la majoria absoluta, però han lamentat que fins ara les converses amb els socialistes només ha estat informals.

BComú ha afirmat que el govern de Collboni administra però no governa, i li ha retret una manca de propostes. “Tenim la sensació que el mandat encara no ha començat”, ha indicat Martí en aquest sentit.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari