El jutge interroga divendres Rubiales pel petó a Jenni Hermoso

L'Audiència Nacional ha requerit a diversos mitjans de comunicació els vídeos dels fets

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales

El jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge ha citat Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), perquè declari aquest divendres, 15 de setembre, com a imputat pel petó a la boca que va fer el passat 20 d’agost a la futbolista Jenni Hermoso, després que la selecció espanyola femenina es proclamés campiona del món.

En concret, Rubiales ha estat citat per comparèixer presencialment al Jutjat Central d’Instrucció número 1 a partir de les 12 hores.

La citació de l’expresident de la RFEF, que va dimitir aquest diumenge, arriba després que el jutge De Jorge admetés, aquest dilluns, la querella interposada per la Fiscalia per la presumpta comissió dels delictes d’agressió sexual i coaccions.

Entre les primeres diligències ordenades en aquest procediment, l’instructor ha demanat a RTVE i als diaris El País, La Vanguardia i As vídeos i àudios del moment del petó, que la futbolista va dir que no havia consentit, i dels minuts immediatament anteriors i posteriors, així com de la celebració del títol mundial al vestidor i a l’autobús.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari