ERC evita concretar si anirà a la manifestació de l’ANC per la Diada

Sobre les negociacions per investir Sánchez, els republicans apel·len a la "màxima discreció"

La vicesecretària general de Feminismes i LGTBI d'ERC i diputada al Parlament, Raquel Sans (ACN)

La vicesecretària de Feminismes i LGTBI d’ERC i diputada al Parlament, Raquel Sans, ha explicat que el seu partit assistirà a les manifestacions de la Diada de l’11 de setembre “que siguin transversals i inclusives”, però no ha concretat si anirà a la convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). “Ens encantaria que totes les manifestacions fossin transversals i inclusives”, ha insistit en una roda de premsa aquest dilluns.

La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, va instar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a anar a la protesta que han convocat a Barcelona, ja que no va acudir a la de l’any passat. Sobre l’assumpte, Sans ha recordat que ERC “hi ha sigut sempre” en manifestacions independentistes de la Diada, també abans de les convocades per l’ANC, i ha assenyalat que l’11 de setembre “és el dia de sortir a les places i carrers no només de Barcelona, sinó de tots els Països Catalans”.

Sobre les negociacions per investir el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, president del govern central, la republicana ha admès que hi ha “contactes” tant amb els socialistes com amb Junts, però ha demanat “la màxima discreció possible” perquè la negociació és “complicada”. Al PSOE li ha recordat que els republicans posen tres condicions sobre la taula a canvi del seu vot favorable: l’amnistia, l’autodeterminació i “el benestar de la ciutadania”.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari