Vox vol “explicacions” abans de confirmar el seu suport a Feijóo davant el rei

Ignacio Garriga demana als populars que "aclareixin" la seva estratègia

  El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, durant un acte de campanya a Tarragona (ACN)

  Vox deixa ara en l’aire el seu suport a una investidura del popular Alberto Núñez Feijóo després que la setmana passada reiterés el seu suport al PP tot i no ser possible l’entesa per a la Mesa del Congrés. En declaracions al Parlament aquest dilluns, el secretari general del partit d’extrema dreta, Ignacio Garriga, ha reclamat al líder popular que doni “explicacions públiques i urgents” sobre la seva suposada “deriva”.

  Concretament, Garriga li ha demanat que “aclareixi” si tenia un pacte amb el PNB per a excloure’ls, i si vol seguir el camí de l’entesa de la Comunitat Valenciana o un “bloqueig” com el de Múrcia. “Són preguntes que han de ser contestades” abans de la consulta de Santiago Abascal amb Felip VI per “confirmar o no el suport de Vox a la investidura en cas que sigui encarregada”, ha avisat Garriga.

  El secretari general de Vox ha recordat que van “oferir” els seus vots a Feijóo per fer “un govern alternatiu a Pedro Sánchez“, però ha reconegut “perplexitat” pel que va passar en la conformació de la Mesa del Congrés dijous passat, quan Vox en va quedar fora. En aquest context, Vox ha reclamat al PP que “aclareixi” la seva estratègia abans que el president del partit mantingui aquest dimarts la consulta amb Felip VI. En funció del que diguin els populars, ha avisat el secretari general, Abascal traslladarà una cosa o l’altra al rei.

  (Visited 41 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari