A presó un agent dels Mossos d’Esquadra del Bages per agressió sexual

La policia catalana apunta que el presumpte delicte s'hauria comès en l'àmbit de la vida privada de l'agent

Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos d’Esquadra del Bages (Barcelona) ha ingressat a la presó aquest diumenge acusat d’un delicte d’agressió sexual, segons ha avançat el digital Nació i ha confirmat l’ACN. El mosso va ser detingut el passat divendres per agents del mateix cos, i el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa ha decretat el seu empresonament provisional sense fiança.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la causa està oberta per un delicte continuat d’agressió sexual amb agreujant de víctima especialment vulnerable, ja que pateix un grau de discapacitat. El jutjat d’instrucció de Manresa també ha interposat a l’agent una ordre d’allunyament de la víctima, l’aplicació de la qual queda suspesa pel fet que l’investigat està a presó,  i li prohibeix comunicar-se amb ella per qualsevol via.

Des del TJSC informen que els fets investigats es van iniciar fa mesos però no es pot determinar el dia concret. La policia catalana tampoc ha revelat de quin tipus d’agressió sexual es tracta, però sí que ha aclarit que el presumpte delicte s’hauria comès dins de l’àmbit de la vida privada de l’agent.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari