La palmera que va matar una noia a Barcelona hauria caigut per estrès hídric

L'ajuntament de la ciutat treballa amb aquesta hipòtesi a l'espera de les conclusions finals

  Espelmes, rams de flors i fotografies en l'espai de memòria a la Samira (ACN)

  L’Ajuntament de Barcelona treballa amb la hipòtesi que la palmera que va matar una noia de 20 anys al barri del Raval va caure per estrès hídric derivat de la sequera. Segons ha explicat aquest dimecres el cap de gestió de l’arbrat de Parcs i Jardins, Joan Guitart, és la hipòtesi principal de l’informe encarregat i l’anàlisi de la palmera fracturada. Per això, com a mesura a curt termini s’ha optat per regar totes les palmeres datileres de característiques similars a la caiguda.

  Des que es va fracturar la palmera de la plaça d’Emili Vendrell dijous passat, els tècnics de Parcs i Jardins ja han revisat un centenar de palmeres datileres, de les quals se n’han tallat preventivament vuit perquè presentaven un estretament del tronc similar a la caiguda. Inicialment, el consistori va dir que se’n revisarien 800, però ara la xifra s’eleva fins a 900.

  (Visited 56 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari