El PP insisteix a Sánchez a parlar d’un govern “no sotmès a minories”

Elías Bendodo diu que "no està sobre la taula" dels populars obrir contactes amb Junts

El coordinador general del PP, Elías Bendodo (ACN)

El PP insisteix a Pedro Sánchez que es reuneixi amb Alberto Núñez Feijóo per abordar el desbloqueig de la legislatura espanyola. Després d’un intercanvi de cartes sense èxit, el coordinador general estatal, Elías Bendodo, ha tornat a reivindicar aquest dimarts el “dret” dels populars a sotmetre’s al debat d’investidura. Ha argumentat que van ser el partit més votat el 23-J. “Sánchez avui no té més suport que Feijóo”, ha assegurat el dirigent popular en una entrevista a Telecinco. Per això, ha instat Sánchez a “asseure’s a parlar” per formar “un govern fort no sotmès a minories ni xantatges”.

El dirigent popular ha afegit que “no està sobre la taula” obrir contactes amb Junts i no ha aclarit si Feijóo es presentarà a la investidura si no té els suports. Malgrat que Coalició Canària hagi obert la porta als socialistes i UPN hagi constatat que no és possible una investidura de Feijóo, des de Gènova no han llançat la tovallola. En aquest sentit, Elías Bendodo ha defensat que els pertoca el dret a presentar-se al debat d’investidura i que mantinguin contactes “amb tots els partits”. En aquest marc ha situat la reunió que van mantenir amb Santiago Abascal la setmana passada. “Que els partits parlin hauria d’estar dins la normalitat democràtica”, ha apuntat. El dirigent popular ha reblat que la primera reunió hauria d’haver estat “entre el primer i el segon partit més votat”.

El coordinador general del PP ha criticat Pedro Sánchez perquè “es nega a acceptar la victòria de Feijóo” i que hagi “marxat” després de les eleccions generals. “No pot ser que el president del govern, amb la situació d’inestabilitat, se’n vagi de vacances. És un error i una falta de respecte”, ha criticat Bendodo.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari