Albert Botran (CUP) anuncia que es retira de la primera línia política

El cupaire defensa que cal "una refundació" de l'esquerra independentista

    El cap de llista de la CUP a Barcelona el 23-J, Albert Botran, atén els periodistes (ACN)

    El cap de llista per Barcelona de la CUP a les eleccions generals del passat diumenge, Albert Botran, ha anunciat aquest dimarts que es retira de la primera línia política i passa “a un segon pla” després de no aconseguir cap escó al Congrés. A través de Twitter, Botran ha dit estar “satisfet d’haver assumit cada vegada més responsabilitats” i ha criticat que “qui parli de paguetes no en té ni idea”.

    El cupaire també ha defensat que cal “un revulsiu, una refundació” de l’esquerra independentista, i que estigui encapçalada per “una colla de gent que sigui valenta i hàbil a parts iguals”. “Cal direcció política”, ha advertit, i iniciar un procés intern que “pot durar anys”. A parer seu, el conjunt de l’independentisme “necessita repensar-se” per “falta de credibilitat i d’estratègia” i per estar vivint, ha assegurat, “d’inèrcies”.

    Botran va estrenar-se a Madrid a finals de l’any 2019, amb la repetició electoral en què la CUP es va presentar per primera vegada al Congrés. Prèviament, va ser diputat al Parlament entre els anys 2015 i 2017, la legislatura en què es va celebrar el referèndum de l’1-O declarat inconstitucional.

    (Visited 126 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari