Correus anuncia que aquest dimarts fa arribar tots els documents pendents del vot per correu

L'empresa informa que dilluns ha recollit 50.000 documentacions electorals que faltaven

Treballador de correus

Correus ha assegurat que farà arribar aquest dimarts tota la documentació electoral a les persones que han demanat el vot per correu per a les eleccions generals del 23 de juliol. En un comunicat, l’empresa postal ha informat que dilluns al vespre es van recollir a les seves oficines més de 50.000 documentacions electorals pendents, difon l’ACN.

El termini per votar per correu conclou aquest dijous i Correus haurà de fer arribar els vots fets per correu a les meses electorals, per a la qual cosa ha previst un desplegament logístic de més de 14.000 professionals -entre personal de repartiment, oficines i centres de tractament-, així com la mobilització de tots els vehicles de la flota necessaris per assolit l’objectiu.

Correus també ha especificat, segons la mateixa informació, que quan s’obrin els locals electorals hi haurà un equip de personal que entregarà els vots en custòdia a les 60.314 meses electorals distribuïdes en els 22.562 locals electorals de tots els municipis d’Espanya.

Un segon grup de treballadors farà arribar a les meses electorals els vots per correu que es puguin haver rebut durant la jornada, i un tercer equip recollirà el denominat tercer sobre, que conté el resultat final de l’escrutini de les meses electorals de tots els col·legis.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari