Vidal assegura que Vox és un “perill públic” i crida a votar els comuns per enviar-lo “al racó d’on no hauria d’haver sortit”

La candidata de Sumar-En Comú Podem pregunta si Junts investirà l'esquerra o permetrà "un govern que trituri Catalunya"

La cap de llista per Barcelona de la candidatura de Sumar-En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal (Gerard Artigas, ACN)
La cap de llista per Barcelona de la candidatura de Sumar-En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal (Gerard Artigas, ACN).

La candidata de Sumar-En Comú Podem a les eleccions generals del 23-J Aina Vidal ha titllat Vox de “perill públic” i ha advertit que és una amenaça per a moltes famílies no tradicionals. Aquest divendres, en un acte de campanya a Mataró, ha assegurat que la possibilitat que el president de Vox, Santiago Abascal, sigui vicepresident del govern estatal “és un perill per a moltíssima gent”.

Per evitar-ho, ha cridat a votar els comuns el 23 de juliol per enviar Vox i el seu líder “al racó d’on no hauria d’haver sortit mai”. “Cada vot a Sumar i a En Comú Podem és un vot en contra de Vox i del PP”, ha insistit.

Per a l’aspirant al Congrés, el dia de les eleccions “només hi ha dues coalicions possibles: o PP i Vox o Sumar amb el PSOE“. És per això que ha advertit que Catalunya no es pot permetre “el luxe” de no anar a les urnes.

Ha retret a la cap de llista de Junts, Míriam Nogueres, la seva estratègia: “Com pitjor, pitjor. Sempre”. A més, li ha preguntat “de què servirà el seu vot” a Madrid. “Servirà per a un govern d’esquerres o per a un govern que trituri Catalunya?”, li ha demanat.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari