Quin independentista compara les essències d’una part de la CUP amb Vox?

Eulàlia Reguant

Germà Bel, exPSC que va ser diputat de Junts pel Sí durant la fase àlgida del procés, ha deixat escrita a Twitter una dura crítica contra la CUP que ha rematat amb l’afirmació que “una part de la CUP no és diferent, en essència, de Vox: autoritaris”.

Com a reacció al fet que la diputada cupaire Eulàlia Reguant afirmés que “és hipòcrita parlar d’antifeixisme sense parlar d’anticapitalisme”, Bel ha argumentat que el capitalisme “pot existir en democràcia o en dictadura”, però el comunisme “només pot expressar-se en dictadura”. “La buidor intel·lectual de la CUP és esfereïdora”, ha sentenciat abans de comparar una part de la CUP amb Vox.

L’exconseller Ramon Tremosa, actualment regidor a Barcelona (Trias per Barcelona -Junts-), ha difós aquesta reflexió, causant d’una cataracta de reaccions. Bel ha afegit en un altre missatge, sobre comunisme i feixisme, que són “estatismes totalitzadors” que “beuen de Plató i postulen la perfecció, tot eliminant allò que és imperfecte”.

Entre altres respostes crítiques o de retret d’altres usuaris, l’exdiputada de la CUP Natàlia Sànchez ha escrit: “Comparar milers de militants i votants de la CUP al neofranquisme de Vox és de lo més roí que he vist en temps. Senyor Bel, pari de mentir i intoxicar, si us plau. No té cap mena de credibilitat”.

(Visited 358 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari