Barcelona activa per primer cop l’alerta nocturna del pla calor per temperatures de més de 25,9 graus

El Centre d'Urgències i Emergències Socials ha vetllat per si calia fer alguna actuació

Onada de calor a Catalunya

L’Ajuntament de Barcelona ha activat durant la nit passada la fase d’alerta del pla calor durant unes hores per la superació dels llindars de temperatura mínima nocturna. En concret, el Departament d’Urgències i Emergències Socials, en coordinació amb el servei de Protecció Civil municipal, va activar a les 20 h del dimarts i fins a les 6 h d’avui l’avís per calor nocturna intensa en comprovar que les diferents prediccions meteorològiques apuntaven a temperatures mínimes que superarien els 25,9 graus centígrads, tal com ha passat fins ben entrada la nit.

Es tracta de la primera vegada que s’activa el protocol en horari nocturn, fruit dels nous criteris establerts enguany per la Generalitat de Catalunya. El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) ha estat en alerta per si calia fer alguna intervenció específica o trasllat puntual de persones vulnerables, però finalment no ha estat així.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari