Illa, sobre el plantejament d’ERC pel 23-J: “Això no va de preus. O Sánchez o Feijóo”

El primer secretari del PSC defensa que la llei d'habitatge espanyola es desplegui amb "celeritat" per protegir tota població

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa

    Foto: @cafedidees_rtve

    El primer secretari del PSC, Salvador Illa, considera “equivocat” el plantejament d’ERC de posar un preu més alt a una hipotètica investidura de Pedro Sánchez després de les eleccions generals del 23-J. “Això no va de preus: o Sánchez o Feijóo”, ha defensat en una entrevista a RTVE.

    Illa ha assegurat que el seu partit “dialogarà amb tothom”, però també ha demanat a les formacions polítiques que siguin clares. “I si no s’és clar, apel·lo a una concentració de vot”, ha afegit. Segons ha dit, Catalunya serà “clau” en les eleccions del 23 de juliol i hi ha d’haver un “resultat contundent”.

    D’altra banda, el socialista ha defensat el “recorregut” que ha tingut la taula de diàleg i ha assegurat que “ha servit de bastantes coses”. “Catalunya avui està molt millor”, ha conclòs Illa, que també ha defensat que la llei d’habitatge espanyola es desplegui amb “celeritat” i “com més aviat millor” per protegir tota la població. En aquest sentit, ha assegurat que, al marge de la nova llei, les “persones vulnerables” tenen garantida la protecció encara que no s’hagin prorrogat els contractes de lloguer.

    Amb relació a les polèmiques declaracions de la candidata del PSC, Meritxell Batet, Illa ha assenyalat que Batet ja ha reconegut que no es va explicar bé i ha demanat disculpes per haver dit que la majoria de la població no té problemes per seguir pagant el lloguer. El primer secretari del PSC ha destacat que Batet “sap de què parla” quan fa referència a l’habitatge i ha recordat que “ella mateixa ha explicat que ha viscut situacions complicades en matèria d’habitatge. Ha patit desnonaments. I ha reconegut que no s’ha explicat bé”.

    (Visited 47 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari