Quin aniversari ‘commemora’ gairebé sol Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

El segon aniversari de la concessió dels indults als dirigents del procés presos per part del Consell de Ministres ha passat desapercebut en un context polític marcat per les eleccions generals del 23 de juliol.

L’ha recordat, però, l’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa, que ha destacat a Twitter que “tan donats com som a dates i aniversaris (quan convé)” i no se n’ha parlat.

“Pot ser que ningú no sigui capaç de defensar l’ignominiós pacte amb l’Estat que els va fer possibles?”, ha afegit assenyalant d’una manera gens dissimulada ERC, com fan la majoria de les figures de l’independentisme que han format part en algun moment de Junts.

Costa, per cert, té un posicionament marcadament contrari a les figures independentistes indultades, com ha deixat clar en un article publicat a El Món, pel que fa al seu rol en el moviment: “Totes les persones indultades o que són candidates a un indult en el futur s’han d’apartar de qualsevol càrrec i posició de lideratge o presa de decisions”.

En el mateix article, l’exvicepresident de la cambra catalana ha considerat que “les eleccions, els pactes i les estratègies”, tant presents com futurs, “estan greument condicionades pels indults”.

(Visited 294 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari