Jutgen un exregidor del PP de Badalona per adjudicar obres a dit per valor d’1 milió d’euros

L'Audiència de Barcelona jutja l'exregidor del PP David Gómez i varis empresaris per obres irregulars

Judici contra l'exregidor del PP

Ha començat a l’Audiència de Barcelona el judici contra l’exregidor del PP de Badalona David Gómez i diversos empresaris, acusats de prevaricació i frau a l’administració. Gómez, que va ser expulsat del Partit Popular, s’enfronta a més de dos anys de presó i nou d’inhabilitació per, presumptament, haver adjudicat a dit obres per valor de gairebé un milió d’euros els anys 2011 i 2012.

Segons l’acusació, Gómez, aprofitant-se del càrrec de regidor, i posant-se d’acord amb els altres imputats, va contractar diverses obres o serveis de manera verbal, tot i que està prohibida la contractació pública d’aquesta manera. Eren projectes que, suposadament, s’havien de dur a terme en una trentena de locals municipals.

Els altres acusats haurien lliurat a Gómez unes factures el concepte de les quals no sempre es corresponia amb les obres o serveis prestats. El cost sempre era per sobre del preu de mercat, o bé es fraccionava expressament el motiu i preu del contracte. Els imports no es van acabar pagant.

En la primera sessió, aquest dilluns, s’ha notificat que Xavier García Albiol -que era alcalde en el moment dels fets i ho torna a ser des d’aquest dissabte- ha renunciat a exercir com a acusació particular durant el judici. El motiu principal és que està citat, justament aquest dimarts, en qualitat de testimoni com a alcalde actual.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari