Qui s’ha enfadat amb Aragonès per la felicitació al City de Guardiola?

Pere Aragonès

Els pericos. No els ha agradat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, tingués dissabte un gest amb el Manchester City i amb Pep Guardiola, flamants guanyadors de la Champions, i que encara no hagi enviat un missatge d’ànims a l’Espanyol, que aquesta temporada han descendit a la Segona Divisió del futbol espanyol.

Després de la victòria del City contra l’Inter, en la final de la Champions a Istanbul, Aragonès es va fer ressò en el seu compte de Twitter d’una piulada feta pel City en català on es veu Guardiola alçant les mans en senyal de victòria, amb el text “la foto que voleu”, amb un cor. Acompanyant aquesta imatge, Aragonès hi afegia uns aplaudiments i el següent missatge: “Enhorabona al City i a Pep Guardiola! Mai ens cansarem de gaudir del teu talent i lideratge! Felicitats i gràcies per l’incondicional compromís amb Catalunya!”.

El gest d’Aragonès no ha agradat a tothom, ha molestat a una bona part de l’afició espanyolista, la qual a través de les xarxes socials no ha dubtat a retreure al president de la Generalitat que no tingués el detall de llançar un missatge de suport a l’Espanyol davant el descens a Segona Divisió.

Així, entre altres missatges de resposta a la seva piulada es podia llegir: “I el missatge de recolzament a l’Espanyol on és? Vergonya de president i de govern”, o “i els pericos no tenim compromís amb el nostre país?, encara estem esperant els teus ànims pel descens i els teus desitjos per un ràpid retorn”.

(Visited 5.124 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Qui s’ha enfadat amb Aragonès per la felicitació al City de Guardiola?”

  1. Sóc culé, però els espanyolistes ténen tota la raó, el president tenia el deura de donar el suport a la afició del club perico,tan com donar ,si volia fer-ho la enhorabona amb Pep ,

    Respon

Feu un comentari