Quina via proposa Antonio Baños a l’independentisme català pel 23-J?

Antonio Baños
Antonio Baños

L’exdirigent i exdiputat de la CUP Antonio Baños ha proposat als càrrecs electes independentistes que segueixin la via Sinn Féin, en referència al partit independentista irlandès d’esquerres. En una publicació a Twitter, l’excupaire ha recordat la tàctica dels diputats d’aquest partit al Parlament anglès, i ha apuntat que és la que haurien de seguir els candidats independentistes catalans de cara a les eleccions generals del 23-J.

“Veig que ningú no ha proposat la via Sinn Féin. Els diputats electes irlandesos no prenien possessió i els escons quedaven buits: ‘Si Irlanda no és una part d’Anglaterra, per què els diputats irlandesos haurien d’anar al parlament anglès?’ És això”, ha exposat l’exdiputat de la CUP.

L’exlíder de Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín, ha compartit la publicació de Baños i ha afegit algunes idees a la via proposada per l’excupaire: “No seure mai a l’escó com en (Lluís Maria) Xirinacs; obligar-los a treure’t del faristol per la força per parlar català; lligar-se a les estàtues dels lleons; i boicot constant al funcionament de la cambra”. “Això o comportament mesell, quatre fotos maques, un tall de vídeo i dos tuits”, ha reblat Fachín.

(Visited 470 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari