Junts proposa Anna Erra per presidir el Parlament català

La diputada i alcaldessa en funcions de Vic ha comptat amb l'aval de l'expresidenta Laura Borràs

Anna Erra, arribant a la seu de Junts acompanyada per Laura Borràs (ACN)

Junts per Catalunya proposa l’alcaldessa de Vic en funcions, Anna Erra, per presidir el Parlament de Catalunya. La decisió s’acaba de prendre en la reunió de l’executiva del partit, que encara segueix en marxa.

L’objectiu de la trobada era decidir si la formació proposava un substitut de Laura Borràs a la presidència del Parlament, després que la cambra li retirés definitivament l’escó.

La Mesa del Parlament va decidir retirar l’escó a Borràs després que el Suprem desestimés les mesures cautelars que la cambra havia demanat. Des d’aleshores, el nom d’Erra ja havia sonat amb força, i ara s’ha confirmat.

Segons el guió previst, Erra serà escollida pel ple de divendres, 9 de juny, amb els vots de Junts i Esquerra, a més de l’abstenció de la CUP.

La presidenta del partit, Laura Borràs, ha trucat abans de la reunió a Erra i han arribat les dues juntes ja escenificant l’entesa.

Un cop a dins, s’ha proposat el seu nom, que s’ha acceptat per unanimitat per part de tota l’executiva del partit. Per tant, Erra tot apunta que serà la nova presidenta del Parlament, si no hi ha cap daltabaix. El partit donarà més detalls en roda de premsa.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari