CGT alerta que la prefectura de Trànsit de Sabadell podria tancar durant l’estiu per manca de personal

Només hi hauria dues persones per atendre el públic i gestionar els exàmens teòrics del carnet de conduir

Imatge d'arxiu d'un embús de trànsit

El sindicat CGT ha alertat que la prefectura de trànsit de Sabadell podria veure’s obligada a tancar durant l’estiu per manca de personal. En un comunicat, el sindicat ha explicat que la plantilla d’aquesta oficina, inicialment de 58 persones, s’ha anat reduint de forma progressiva fins a arribar a “una situació límit” en què hi ha un 50% de places vacants.

El sindicat ha revelat que la previsió és que durant l’estiu només hi hagi una persona per atendre el públic i dur a terme tots els tràmits, i una altra per fer front als exàmens teòrics del carnet de conduir. Aquesta situació, podria suposar la suspensió de les proves i la clausura del servei fins al mes de setembre.

Per altra banda, CGT ha indicat que l’oficina de Barcelona, també es troba en un punt preocupant, ja que ha assegurat que la plantilla, integrada per 263 empleats, s’ha reduït un 30%.

El sindicat ha revelat que la situació podria afectar més de cinc milions d’usuaris, dos dels quals a Sabadell, no només de la província de Barcelona, sinó també de Girona, Tarragona i Lleida, pel fet que en aquestes zones del territori les prefectures de Trànsit també estan col·lapsades. “Els ciutadans acaben intentant agafar cita prèvia allà on poden”, ha assegurat CGT.

Les reduccions de personal estan relacionades amb les jubilacions que han tingut lloc en els darrers anys, els trasllats a altres organismes de l’administració, els concursos de trasllat i la no incorporació de nou personal.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari