Un mosso, condemnat a pagar més d’11.000 euros per tocaments a una companya

L'agent, de Manresa, ha admès els fets davant del tribunal i ha pactat una rebaixa de pena

  El mosso d'esquadra de Manresa ha admès haver fet tocaments a una companya i s'ha conformat amb una rebaixa de la pena (ACN / TSJC)

  Un agent dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa ha admès aquest dijous a l’Audiència de Barcelona que va fer tocaments a una companya el desembre del 2020. L’agent ha reconegut els fets i haurà de pagar uns 3.000 euros de multa i uns 8.200 euros d’indemnització a la víctima, a qui no podrà acostar-se ni comunicar-s’hi durant un any.

  Inicialment, la Fiscalia demanava inicialment un any i mig de presó i dos de llibertat vigilada per abús sexual. Segons l’escrit del ministeri públic, el mosso, amb un “ànim libidinós”, va “aproximar els seus genitals a la víctima sense el seu consentiment” mentre tots dos estaven treballant.

  Els fets van passar el 14 de desembre del 2020, poc abans de les 9 del matí, i una part de la seqüència va quedar gravada per les càmeres de la comissaria.

  (Visited 54 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari