Demanen un any i sis mesos de presó per a un mosso acusat d’abusar sexualment d’una companya

L'agent hauria apropat els seus genitals a la víctima sense el seu consentiment

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Manresa

La Fiscalia demana un any i sis mesos de presó per a un agent dels Mossos d’Esquadra per un presumpte delicte d’abús sexual. Segons l’escrit del fiscal, els fets van tenir lloc el 14 de desembre de l’any 2020 a les 8.45 h a la comissaria de Manresa, quan l’agent va excedir-se amb una companya de feina.

L’acusat, amb un “ànim libidinós”, va “aproximar els seus genitals a la víctima sense el seu consentiment”. Segons sosté la Fiscalia, els fets van passar “mentre tots dos estaven treballant, en la seva qualitat d’agents del cos policial”.

A banda de l’any i els sis mesos de presó, el fiscal també demana per a l’acusat dos anys de llibertat vigilada amb la prohibició d’apropar-se a una distància inferior a 500 metres de la víctima, i també li prohibeix comunicar-se amb ella. El judici se celebrarà l’1 de juny a l’Audiència de Barcelona.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari